Empresa i serveis


LA NOSTRA REPUTACIÓ AVALA LA TEVA CONFIANÇA

SOMIANT AMB TU DES 2007

Up Home neix a Granollers el 2007 amb un objectiu clar: ser la immobiliària de referència a la comarca del Vallès. Ja han passat uns quants anys des d'aleshores i podem assegurar-te que, gràcies a la confiança que han dipositat en nosaltres els nostres clients, a dia d'avui gaudim de la reputació amb la qual vàrem somiar.

Empresa

Serveiss

/images/empresa-2.jpg

L'ÚNICA PREOCUPACIÓ SERÀ LA DECORACIÓ DE LA TEVA NOVA LLAR

A Up Home sabem per experiència que la compravenda o lloguer d'un immoble mai és una tasca senzilla. Per això, posem al teu abast un equip de professionals que, a través d'un tracte completament personalitzat, s'encarregarà d'analitzar la teva situació i oferir-te el servei que millor encaixi amb les teves necessitats. D'aquesta manera, no hauràs de preocupar-te per res.

ELS NOSTRES SERVEIS


COMPRA-VENDA D'IMMOBLES

Intermediem entre compradors i venedors oferint un sistema d'exclusivitat amb l'objectiu de realitzar una compra o venda amb totes les garanties.

LLOGUERS D'IMMOBLES

Comptem amb una àmplia cartera de pisos de lloguer a Granollers, i per tota la zona del Vallès, i també t'oferim un complet assessorament perquè trobis el teu pis ideal.

Tràmits

Som especialistes en tràmits de: Desqualificació d'Habitatges de Protecció Oficial, cèdules d'habitabilitat i Certificats Energètics.

ASSEGURANCES DE LA LLAR I LLOGUER

Amb el nostre servei d'assegurances de la llar i de Lloguer et podràs anar a dormir amb la tranquil·litat de saber que la teva llar està en bones mans.

ASSESSORAMENT FINANCER

El nostre departament d'Assessorament Financer, Logic Capital, estudiat el teu cas en la compra d'un immoble per oferir-te el finançament que millor s'adapti a les teves necessitats.

ASSESSORAMENT LEGAL I FISCAL

Respondrem a tots els teus dubtes assessorant-i informant en temes d'índole legal o fiscal en matèria d'immobles.

GESTIÓ DEL LLOGUER

Amb aquest servei, vetllarem en tot moment pels interessos de la teva propietat i gestionarem tots els aspectes relacionats amb la teva lloguer.

GESTIÓ DEL PATRIMONI

Gestionem la teva Patrimoni amb l'objectiu de treure-li el màxim rendiment.

Cercador d'immobles


Contacta amb Up Home


C/ Alfons IV nº24, local
08401 - Granollers

Tel. 93 840 03 25
E-mail. granollers@uphomegroup.es